Joke Smitlanden 24
     7542 VL Enschede

T +31 53-2308731

E henk@weteringendevries.nl

Site

Site

Jan de Vriesplaatjes_website

Jan is al vele jaren werkzaam als bedrijfsadviseur, administrateur en fiscaal adviseur. In het verre verleden is Jan zijn carrière begonnen als financieel directeur bij een houtverwerkend bedrijf. Daarna heeft hij zich deels gevestigd als zelfstandig adviseur en daarnaast was hij in loondienst bij een van de grotere regionale accountants en advieskantoor, De Kok Accountants en Adviseurs.

Per 1 januari 2009 heeft Jan zich volledig als zelfstandig adviseur gevestigd te Eibergen, van waaruit Jan zijn professionaliteit zal aanbieden.


Henk van de Wetering

Henk is na het behalen van het Mavo 4 diploma in dienst getreden bij de Belastingdienst, waar hij een tweejarige interne opleiding heeft gevolgd. Daarnaast is Henk in de avonduren de volgende opleidingen gaan volgen: Praktijk Diploma Boekhouden, Moderne Bedrijfsadministratie, SPD 1 +2 en tot slot Federatie Belastingadviseur (FB).

Na zijn carrière bij de Belastingdienst heeft Henk de overstap gemaakt naar een regionaal belastingadvieskantoor. Daarna heeft Henk nog 7 jaren in de aangiftepraktijk bij Pricewaterhouse Coopers Belastingadviseurs N.V. gewerkt.nfb-logo

Per 1 januari 2008 heeft Henk zich gevestigd als zelfstandig administratie- en belastingadviseur. Henk is aangesloten bij de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs.

Wetering & de Vries

Joke Smitlanden 24
7542 VL Enschede


T  053-2308731
T  06 53464798
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Accountancyplaatjes_website4


Goede betrouwbare tijdige cijfers zijn de basis om uw onderneming goed te kunnen besturen en belangrijke beslissingen te kunnen nemen. Het is vanzelfsprekend dat een accountant uw cijfers op een rijtje zet en deze in de vorm van een jaarrekening aan u terugkoppelt. Onze toegevoegde waarde bestaat uit het ‘tussentijds rapporteren” van de cijfers en deze door middel van een open en constructieve manier met u te bespreken. Op deze wijze zult u ten allen tijde een goed beeld hebben van uw bedrijfsresultaten gedurende het hele jaar en ons zien als een verlengde van uw onderneming.

Vanzelfsprekend doen wij al deze werkzaamheden op basis van vakkennis, ruime ervaring, betrokkenheid en enthousiasme.

Onze dienstverlening bestaat uit het voeren van uw bedrijfsadministratie, het samenstellen of beoordelen van de jaarrekening. Wij zijn met name gespecialiseerd in het Midden- en Klein Bedrijf.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Belastingadviesplaatjes_website2Wij zijn naast uw specialist voor accountancywerkzaamheden ook het juiste aanspreekpunt voor al uw belastingzaken.
Dit kan variëren van het doen van uw maandelijkse aangiften omzetbelasting, uw aangiften loonheffingen, het opstellen van aangiften inkomstenbelasting, het opstellen van de aangiften vennootschapsbelasting, het verzorgen van aangiften successierecht.

Wij zijn ten allen tijde op de hoogte van de meest recente wijzigingen in het web van de fiscale regelgeving. Vanaf de start van uw onderneming tot en met een eventuele overdracht van uw onderneming, wordt u dagelijks geconfronteerd met de fiscale spelregels waaraan u zich als ondernemer dient te houden.

Wij nemen u graag aan de hand en wijzen u de juiste weg in het fiscale web en voorzien uw onderneming van de juiste fiscale adviezen. Wij zijn gespecialiseerd in het Midden- en Klein Bedrijf, directeur-grootaandeelhouder, (vermogende) particulieren.

Tevens willen u graag van dienst zijn in het begeleiden van overdracht van vermogen binnen de familiesfeer om zodoende op een zo fiscaalvriendelijk mogelijke manier uw vermogen over te hevelen naar de kinderen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uw vraag om deskundig advies eindigt bij ons!plaatjes_website3


Wetering & de Vries fiscale en administratieve dienstverlening is een jonge, dynamische organisatie, waar het belang van de cliënten voorop staat.

Wij onderscheiden ons door persoonlijke betrokkenheid, servicegerichtheid en een professionele instelling bij onze dienstverlening.